Televisietoestel Philips 65PUS6554/12 : nieuwe referentie Direct LED ?

Philips 65PUS6554/12 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Philips behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 65PUS6554/12 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 65centimeter.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 65 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit 65PUS6554/12 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

65PUS6554/12 van Philips – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Philips heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 65PUS6554/12. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze nieuwe Philips 65PUS6554/12 is gewoon plat.
Met een grootte van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het 65PUS6554/12 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Kortom, het Philips is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Philips 65PUS6554/12 TV wordt onthuld.

65PUS6554/12 van Philips- Het scherm

Met de weergave hiervan 65PUS6554/12 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, Philips bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Bovendien, met een scherm van 65inches, de 65PUS6554/12behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Philips 65PUS6554/12

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Philips het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 65PUS6554/12 Philips is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

65PUS6554/12 van Philips- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Philips 65PUS6554/12 uitgerust met het besturingssysteemSaphi geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 65PUS6554/12 communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 65PUS6554/12

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Philips 65PUS6554/12, het biedt u voldoende elementen.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Het Philips 65PUS6554/12 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 3 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

65PUS6554/12 van Philips- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.851 cm x 80.3538 cm x 9.07 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Saphi
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 3
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 98 W

Onze conclusie over de Philips 65PUS6554/12

Concluderend kan worden gesteld dat het Philips 65PUS6554/12 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Philips kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Van deze nieuwe Philips kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.