Televisietoestel Realme RMV2001 : nieuwe referentie Direct LED ?

Realme RMV2001 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Vandaag gaan we de Realme RMV2001, een mid-range televisie van Realme. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Waarom kunnen we dit RMV2001 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

RMV2001 van Realme – Ontwerp

Het Realme RMV2001 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Realme al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

RMV2001 van Realme- Het scherm

Het Realme kan nauwelijks beter dan dit RMV2001 met een Direct LED scherm.
Realme blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het Realme televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Realme heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de RMV2001 Realme maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

RMV2001 van Realme- Het geluid

Ze Realme RMV2001 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust metmeerdere luidsprekersmet 6 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de RMV2001 Realme, het is het woord correct dat naar buiten komt.

RMV2001 van Realme- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het RMV2001 zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV RMV2001 communiceert.

Het verbindingssysteem van de Realme RMV2001

Deze televisie Realme RMV2001 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Realme RMV2001

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 65.9
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 6
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T
Aantal tuners 1
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 170 W

RMV2001 van Realme- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Realme RMV2001 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Realme kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.