Televisietoestel Samsung UA32N4010AR : nieuwe referentie Edge-LED ?

Presentatie van de Samsung UA32N4010AR

Samsung onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de UA32N4010AR.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 32centimeter.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Is het Samsung gelukt om de uitdaging van een efficiƫnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

tv-ontwerppresentatie Samsung UA32N4010AR

Het Samsung UA32N4010AR is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Het ontwerp Samsung UA32N4010AR heeft niets te maken met dat van de andere modellen in de Samsung N4000 serie.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze Samsung UA32N4010AR is nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 32 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UA32N4010AR, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Samsung al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Samsung UA32N4010AR

Met de weergave hiervan UA32N4010AR wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Dit model heeft een HDdisplay.Samsung presenteert dit UA32N4010AR met een scherm van 32inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Zo Samsung UA32N4010AR kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Samsung UA32N4010AR

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het UA32N4010AR Samsung is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Samsung UA32N4010AR

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit UA32N4010AR is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV UA32N4010AR communiceert.

Het verbindingssysteem van de Samsung UA32N4010AR

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung UA32N4010AR, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Samsung UA32N4010AR

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 74.54 cm x 44.03 cm x 6.65 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 70 W

Ter afsluiting van de Samsung UA32N4010AR

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe UA32N4010AR Samsung opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Terug naar de toekomst! Net als in de film wordt u in het verleden voortgestuwd. Met andere woorden, het voelt alsof het de jaren 2000 is. Geen slimme tv? Je leest het goed. Het is mogelijk, en het is de keuze die Samsung dit maaktUA32N4010AR.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.