Televisietoestel Samsung UE28N4305AKXXC : nieuwe referentie TFT ?

UE28N4305AKXXC van Samsung- Presentatie van deze HD

Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de UE28N4305AKXXC ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Een snelle blik op het specificatieblad : 28 inches.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenHD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Samsung UE28N4305AKXXC is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Samsung UE28N4305AKXXC

Het Samsung UE28N4305AKXXC verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze nieuwe Samsung UE28N4305AKXXC is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 28 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.Bovendien is de steun van de Commissieis van het type voetstuk.Tot slot, Samsung heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee UE28N4305AKXXC een mooi object in uw woonkamer te hebben.

UE28N4305AKXXC van Samsung- Het scherm

Het Samsung heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een HDdisplay.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Met een schermformaat van 28inches, dit UE28N4305AKXXCis aan de onderkant van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 100 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de UE28N4305AKXXC Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Samsung UE28N4305AKXXC

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het UE28N4305AKXXC Samsung is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

UE28N4305AKXXC van Samsung- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UE28N4305AKXXC heeft zijn besturingssysteemSmart TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung UE28N4305AKXXC

Deze televisie Samsung UE28N4305AKXXC biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit UE28N4305AKXXC wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Samsung UE28N4305AKXXC

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 28
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem TFT
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 44 W

UE28N4305AKXXC van Samsung- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Samsung UE28N4305AKXXC een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze UE28N4305AKXXC is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren, de schermgrootte.