Televisietoestel Samsung UE40M5000AK : nieuwe referentie Edge-LED ?

Samsung UE40M5000AK A Full HDdat het verschil maakt?

Het bedrijf Samsung besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn UE40M5000AK.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 40 inches.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Waarom kunnen we dit UE40M5000AK als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de Samsung UE40M5000AK

Sober maar in lijn met de huidige trends. Samsung heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Samsung de UE40M5000AK.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze nieuwe Samsung UE40M5000AK is vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 40 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Samsung al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Samsung UE40M5000AK

De ontwerpers Samsung hebben dit nieuwe TV-toestel UE40M5000AK gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Samsung televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 40inches, de UE40M5000AKbehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de UE40M5000AK Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Samsung UE40M5000AK

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog UE40M5000AK steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Samsung UE40M5000AK

Helaas is er op dit model geen slimme TV. Het kan echter wel als goed nieuws worden beschouwd; u had inderdaad meer moeten betalen voor dit tv-toestel voor een gebruik dat sommigen van u niet zouden hebben gehad. Voor de anderen hoeft u alleen maar een TV-box te kopen.

UE40M5000AK van Samsung- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit UE40M5000AK wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung UE40M5000AK

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 92.27 cm x 53.1 cm x 7.26 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Energieverbruik 93 W

Ter afsluiting van de Samsung UE40M5000AK

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld voor een fabrikant om een model zonder smartTV aan te bieden. Er zijn er een paar onder de concurrentie, en dat voor dezelfde prijs. Door dit UE40M5000AK te kiezen weet je waar je aan toe bent.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.

TCL 55S434 de televisie Ultra HD 4K

TCL 55S434 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?TCL onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 55S434.Ten eerste,...

Panasonic TX-65HX900 het andere televisietoestel van Panasonic

Panasonic TX-65HX900 de nieuwe Ultra HD 4KPanasonic onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de TX-65HX900.Deze televisie wordt geleverd...

De LG75NANO916NA: wat is deze middenklasse TV waard ?

Hoe zit het met de nieuwe LG 75NANO916NA?Onlangs LG is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 75NANO916NA...

Analyse van UE55TU8005 van Samsung?

Presentatie van de Samsung UE55TU8005 Samsung onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de UE55TU8005.Wat betreft de technologie is...

Sony KD-43XH8196 het andere televisietoestel van Sony

Presentatie van de Sony KD-43XH8196 Het bedrijf Sony besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn KD-43XH8196.Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol...

55R82 Hitachi heeft een display Direct LED

Hitachi 55R82 de nieuwe Ultra HD 4KVandaag gaan we de Hitachi 55R82, een mid-range televisie van Hitachi. Een review om de capaciteiten van dit...