Televisietoestel TCL 49S305 : nieuwe referentie Direct LED ?

49S305 van TCL- Presentatie van deze Full HD

Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 49S305 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 49 inches.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenFull HD resolution.  Met een diagonaal van 49 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Is het TCL gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de TCL 49S305

Het TCL 49S305 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 49S305. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze nieuwe TCL 49S305 is nogal plat.
Met een interessante grootte van 49 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Kortom, het TCL is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de TCL 49S305 TV wordt onthuld.

tv-presentatie TCL 49S305

Het TCL kan nauwelijks beter dan dit 49S305 met een Direct LED scherm.
Met deze nieuwe49S305 TCL, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het TCL 49S305 is beschikbaar in de Full HDresolutie.En met zijn 49inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien TCL heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.
Zo TCL 49S305 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie TCL 49S305

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 49S305 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 4 W.

Tot slot, als we het geluid van de 49S305 TCL, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de TCL 49S305

Voor het softwaregedeelte heeft het 49S305 TCL een besturingssysteemRoku TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van TCL 49S305

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 49S305, het biedt u voldoende elementen.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 49S305 wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 49S305

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 111 cm x 69.342 cm x 7.62 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 4
Slimme TV Roku TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja

49S305 van TCL- De conclusie

Tot slot is dit nieuw TCL 49S305 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 49S305 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.