Televisietoestel TCL 65R625 : nieuwe referentie Direct LED ?

65R625 van TCL- Presentatie van deze Ultra HD 4K

TCL heeft zojuist de lancering van de 65R625… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 65centimeter.
De technici van de Hollywood-studio’s TCL zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  TCL De nieuwe 65R625. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 65R625 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

65R625 van TCL – Ontwerp

De technici van de TCL afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Het ontwerp TCL 65R625 is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de R6 serie.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De 65R625is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Een TV van 65inches, deze TCL bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

tv-presentatie TCL 65R625

TCL legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
TCL blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het TCL televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de top van zijn gamma.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo TCL 65R625 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie TCL 65R625

De ontwerpers hiervan 65R625 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel TCL 65R625

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 65R625 heeft zijn besturingssysteemRoku TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 65R625 communiceert.

65R625 van TCL- Zijn connectiviteit

TCL maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit 65R625 wordt gepresenteerd.De TCL 65R625 is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

65R625 van TCL- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 145.03 cm x 83.57 cm x 7.62 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Roku TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 300 W

65R625 van TCL- De conclusie

Tot slot is dit nieuw TCL 65R625 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 65R625 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.