Televisietoestel Toshiba 65UL3A63DG : nieuwe referentie Direct LED ?

Toshiba 65UL3A63DG A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Toshiba 65UL3A63DG.
Een snelle blik op het specificatieblad : 65 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Toshiba 65UL3A63DG

Het Toshiba 65UL3A63DG is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Toshiba de 65UL3A63DG.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze Toshiba 65UL3A63DG neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisheeft een ongebruikelijk ontwerpEen middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Toshiba al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

65UL3A63DG van Toshiba- Het scherm

Het Toshiba kan nauwelijks beter dan dit 65UL3A63DG met een Direct LED scherm.
Met dit nieuwe model, Toshiba bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Toshiba presenteert dit 65UL3A63DG met een scherm van 65inches; deze televisieis een van de grootste.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 100 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

tv-geluidspresentatie Toshiba 65UL3A63DG

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Toshiba het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust metdiverse sprekers voor een geluidsvermogen van 36 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 65UL3A63DG Toshiba is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Toshiba 65UL3A63DG

Aan de softwarekant is het Toshiba 65UL3A63DG uitgerust met het besturingssysteemAndroid. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Toshiba 65UL3A63DG met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

65UL3A63DG van Toshiba- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 14 mogelijke verbanden dat dit 65UL3A63DG wordt gepresenteerd.Het Toshiba 65UL3A63DG is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 2 antenne-ingangen, 1 Scart-contactdoos, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

65UL3A63DG van Toshiba- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 146,2 cm x 84,3 cm x 7,4 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 36
Slimme TV Android
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 172 W

Onze conclusie over de Toshiba 65UL3A63DG

Tot slot is dit nieuw Toshiba 65UL3A63DG een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.