Televisietoestel Xiaomi Mi TV 4A Pro 32 : nieuwe referentie Direct LED ?

Mi TV 4A Pro 32 van Xiaomi- Presentatie van deze HD

Het bedrijf Xiaomi besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn Mi TV 4A Pro 32.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 32 inches.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Xiaomi Mi TV 4A Pro 32 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Xiaomi Mi TV 4A Pro 32

Het Xiaomi Mi TV 4A Pro 32 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Xiaomi de Mi TV 4A Pro 32.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De Mi TV 4A Pro 32neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Mi TV 4A Pro 32 van Xiaomi- Het scherm

Het Xiaomi kan nauwelijks beter dan dit Mi TV 4A Pro 32 met een Direct LED scherm.
Met dit nieuwe model, Xiaomi bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Xiaomi Mi TV 4A Pro 32 is beschikbaar in de HDresolutie.En met zijn 32inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Xiaomi Mi TV 4A Pro 32 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Xiaomi Mi TV 4A Pro 32

Ze Xiaomi Mi TV 4A Pro 32 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het Mi TV 4A Pro 32 Xiaomi is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Xiaomi Mi TV 4A Pro 32

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het Mi TV 4A Pro 32 zijn besturingssysteemAndroid 8.1 Oreo. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV Mi TV 4A Pro 32 communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Xiaomi Mi TV 4A Pro 32

Deze televisie Xiaomi Mi TV 4A Pro 32 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit Mi TV 4A Pro 32 wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Xiaomi Mi TV 4A Pro 32

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 69.82 cm x 39.25 cm x 18.9 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 8.1 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 50 W

Ter afsluiting van de Xiaomi Mi TV 4A Pro 32

Tot slot is dit nieuw Xiaomi Mi TV 4A Pro 32 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze Mi TV 4A Pro 32 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.

Van deze nieuwe Xiaomi kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, de schermgrootte, het beschikbare RAM.