Thomson 40FB3103 Wat is het waard?

Thomson 40FB3103 A Full HDdat het verschil maakt?

Onlangs Thomson is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 40FB3103 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Daarnaast Thomson geeft dit eenFull HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Waarom kunnen we dit 40FB3103 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Thomson 40FB3103

Het Thomson 40FB3103 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het Thomson is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Thomson 40FB3103 TV wordt onthuld.

Het scherm van de Thomson 40FB3103

Het Thomson heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Thomson blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Zo Thomson 40FB3103 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Thomson 40FB3103

Ze Thomson 40FB3103 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schottenmet 8 W bij uitgang.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Thomson 40FB3103

Helaas is er op dit model geen slimme TV. Het kan echter wel als goed nieuws worden beschouwd; u had inderdaad meer moeten betalen voor dit tv-toestel voor een gebruik dat sommigen van u niet zouden hebben gehad. Voor de anderen hoeft u alleen maar een TV-box te kopen.

Het verbindingssysteem van de Thomson 40FB3103

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.

Technische kenmerken van de Thomson 40FB3103

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 92.5 cm x 55 cm x 8.7 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 200
Geluidsvermogen 8
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 24
Dolby Digital Sound Ja
Energieverbruik 71 W

Ter afsluiting van de Thomson 40FB3103

Concluderend kan worden gesteld dat het Thomson 40FB3103 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
De keuze om hier Thomson geen slim TV-systeem in op te nemen 40FB3103 lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.