Thomson 55UD6426 een hige-end televisie

55UD6426 van Thomson- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Thomson is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie 55UD6426. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

Het ontwerp van de Thomson 55UD6426

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Een TV van 55inches, deze Thomson bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de Thomson 55UD6426

Thomson legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met deze nieuwe55UD6426 Thomson, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Het Thomson televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

tv-geluidspresentatie Thomson 55UD6426

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en een vermogen van 8 W.

Het intelligente aspect van de Thomson 55UD6426

Aan de softwarekant is het Thomson 55UD6426 uitgerust met het besturingssysteemAndroid 8.0 Oreo. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Thomson 55UD6426

Thomson maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.

Technische kenmerken van de Thomson 55UD6426

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 124.2 cm x 73.0 cm x 7.8 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 125 W

Ter afsluiting van de Thomson 55UD6426

Tot slot is dit nieuw Thomson 55UD6426 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
De keuze Thomson om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 55UD6426, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.