Toshiba 49L2863DG : een goede Direct LED televisie ?

49L2863DG van Toshiba- Presentatie van deze Full HD

Toshiba onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 49L2863DG.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 49 inches.
In overeenstemming met het merendeel van de op de markt verkrijgbare televisiematen, hebben de ingenieurs toch hun expertise gebruikt om een opmerkelijke afwerking te verkrijgen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenFull HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Is het Toshiba gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de Toshiba 49L2863DG

Sober maar in lijn met de huidige trends. Toshiba heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Het ontwerp Toshiba 49L2863DG heeft niets te maken met dat van de andere modellen in de Toshiba L28 serie.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De 49L2863DGis gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 49 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis van het type voetstuk.Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Toshiba 49L2863DG

Het Toshiba kan nauwelijks beter dan dit 49L2863DG met een Direct LED scherm.
Toshiba blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Toshiba presenteert dit 49L2863DG met een scherm van 49inches; deze televisieis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Toshiba kiest een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Toshiba heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de Toshiba 49L2863DG

Ze Toshiba 49L2863DG is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

49L2863DG van Toshiba- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Toshiba, dit 49L2863DG heeft zijn besturingssysteemSmart Portal geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

49L2863DG van Toshiba- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Toshiba 49L2863DG, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.De laat u Toshiba 49L2863DG toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Toshiba 49L2863DG

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 111.2 cm x 65.3 cm x 9.1 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Smart Portal
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 70 W

Onze conclusie over de Toshiba 49L2863DG

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 49L2863DG is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Van deze nieuwe Toshiba kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.