Toshiba 55X9863 een hige-end televisie

Wat is de nieuwe Toshiba 55X9863 waarde?

Laatst gelanceerd in de reeks van Toshiba, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model 55X9863 is echt de moeite waard.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 55centimeter.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Het doel van de fabrikant is om een krachtig ruimtelijk effect te bieden om het gevoel van onderdompeling van de toeschouwer te versterken, waar hij of zij ook in de woonkamer zit.
Een gedetailleerde analyse zal helpen om te zien of het doel wordt bereikt.

Het ontwerp van de Toshiba 55X9863

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Toshiba blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De Toshiba 55X9863 is vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis bijzonder goed ontworpen.
De charme van het 55X9863 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Toshiba een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

Het scherm van de Toshiba 55X9863

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Toshiba 55X9863 met een OLED scherm het opvallend goed.
Met dit nieuwe model, Toshiba bevestigt een van zijn technologische keuzes.We zijn op een nieuwe technologie. Hierdoor kunt u genieten van een betere beeldkwaliteit en meer verfrissende capaciteit.

Het Toshiba televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Toshiba presenteert dit 55X9863 met een scherm van 55inches; deze televisieis aan de top van zijn gamma.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Toshiba 55X9863 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Toshiba 55X9863

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Toshiba 55X9863

Aan de softwarekant is het Toshiba 55X9863 uitgerust met het besturingssysteemSmart TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

55X9863 van Toshiba- Zijn connectiviteit

Het 55X9863 zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 12 mogelijke verbanden dat dit 55X9863 wordt gepresenteerd.Het Toshiba 55X9863 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

55X9863 van Toshiba- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 123 cm x 70.5 cm x 5.5 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Toshiba 55X9863

Met andere woorden, het Toshiba 55X9863 is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
De keuze Toshiba om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 55X9863, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Voor dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de OLED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.