TX-24E200E Panasonic is terug met een TV-toestel Edge-LED

Hoe zit het met de nieuwe Panasonic TX-24E200E?

Onlangs Panasonic is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de TX-24E200E ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Met een diagonaal van 24 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen TX-24E200E Panasonic? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Panasonic TX-24E200E

Het Panasonic TX-24E200E verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Het scherm van de Panasonic TX-24E200E

Het Panasonic heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met deze nieuweTX-24E200E Panasonic, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenTX-24E200E.

Het Panasonic televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Zo Panasonic TX-24E200E kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Panasonic TX-24E200E

Ze Panasonic TX-24E200E is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 2.5 W bij uitgang.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Panasonic TX-24E200E

Ondanks het ontbreken van een slimme TV, die de prijs van het TV-toestel zou hebben verhoogd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een TV-box te kopen die de functionaliteit van uw TV-toestel zal uitbreiden voor een redelijke prijs.

Het verbindingssysteem van de Panasonic TX-24E200E

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Panasonic TX-24E200E, het biedt u voldoende elementen.

TX-24E200E van Panasonic- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.4 cm x 33.6 cm x 6.2 cm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 200
Geluidsvermogen 2.5
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
Dolby Digital Sound Ja
Energieverbruik 45 W

TX-24E200E van Panasonic- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Panasonic TX-24E200E een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Negatief punt TX-24E200E is de afwezigheid van slimme tv. Het is verrassend in deze tijd. Maar aangezien we in een low-end product zitten, waarom niet.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.