TX-32FSX609 Panasonic heeft een display Direct LED

Panasonic TX-32FSX609 A HDdat het verschil maakt?

Panasonic behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee TX-32FSX609 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
In zijn 32 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Waarom kunnen we dit TX-32FSX609 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Panasonic TX-32FSX609

Sober maar in lijn met de huidige trends. Panasonic heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Panasonic de TX-32FSX609.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze nieuwe Panasonic TX-32FSX609 is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisheeft een ongebruikelijk ontwerpKortom, het Panasonic is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Panasonic TX-32FSX609 TV wordt onthuld.

TX-32FSX609 van Panasonic- Het scherm

Het Panasonic kan nauwelijks beter dan dit TX-32FSX609 met een Direct LED scherm.
Panasonic blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het Panasonic TX-32FSX609 is beschikbaar in de HDresolutie.Met een schermformaat van 32inches, dit TX-32FSX609is gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de TX-32FSX609 Panasonic maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Panasonic TX-32FSX609

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog TX-32FSX609 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de TX-32FSX609 Panasonic, het is het woord correct dat naar buiten komt.

TX-32FSX609 van Panasonic- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Panasonic, dit TX-32FSX609 heeft zijn besturingssysteemmy Home Screen 3. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Panasonic TX-32FSX609

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 9 verbindingen, niet te slecht.Het Panasonic TX-32FSX609 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Panasonic TX-32FSX609

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.3 cm x 43.7 cm x 6.9 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV my Home Screen 3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 43 W

Ter afsluiting van de Panasonic TX-32FSX609

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een effici├źnt televisietoestel te hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Panasonic knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.