TX-40GX700B van Panasonic: Onze anlyse

Hoe zit het met de nieuwe Panasonic TX-40GX700B?

Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  

Het ontwerp van de Panasonic TX-40GX700B

Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze TX-40GX700B. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Deze nieuwe Panasonic TX-40GX700B is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 40 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het TX-40GX700B is ongetwijfeld zijn technologie Slim Design.

tv-presentatie Panasonic TX-40GX700B

Met dit nieuwe model, Panasonic bevestigt een van zijn technologische keuzes.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Bovendien Panasonic heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.

Het geluid van de Panasonic TX-40GX700B

De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Panasonic TX-40GX700B

Voor het softwaregedeelte heeft het TX-40GX700B Panasonic een besturingssysteemSmart TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV TX-40GX700B communiceert.

TX-40GX700B van Panasonic- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.55 cm x 49.81 cm x 6.3 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

TX-40GX700B van Panasonic- De conclusie

De keuze Panasonic om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de TX-40GX700B, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.