TX-48DS352E van Panasonic : Onze visie

Hoe zit het met de nieuwe Panasonic TX-48DS352E?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Panasonic TX-48DS352E.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Met een diagonaal van 48 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit TX-48DS352E als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

TX-48DS352E van Panasonic – Ontwerp

Het Panasonic TX-48DS352E is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Tot slot, Panasonic heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee TX-48DS352E een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Panasonic TX-48DS352E

Met de weergave hiervan TX-48DS352E wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, Panasonic bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Zo Panasonic TX-48DS352E kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Panasonic TX-48DS352E

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Panasonic het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Panasonic TX-48DS352E

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het TX-48DS352E zijn besturingssysteemInternet AppsU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Panasonic TX-48DS352E

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Panasonic TX-48DS352E, het biedt u voldoende elementen.

TX-48DS352E van Panasonic- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.3 cm x 70.1 cm x 7.7 cm
Schermgrootte in inches 48
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 200
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Internet Apps
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Panasonic TX-48DS352E

Concluderend kan worden gesteld dat het Panasonic TX-48DS352E een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
De keuze Panasonic om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de TX-48DS352E, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.