TX-49FX550E van Panasonic: Onze anlyse

Panasonic TX-49FX550E de nieuwe Ultra HD 4K

Panasonic is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie TX-49FX550E. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
In zijn 49 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit TX-49FX550E zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Panasonic TX-49FX550E

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Panasonic probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

TX-49FX550E van Panasonic- Het scherm

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Panasonic blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Met deze nieuweTX-49FX550E Panasonic, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Panasonic presenteert dit TX-49FX550E met een scherm van 49inches; deze televisieis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Panasonic kiest een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, de TX-49FX550E verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Panasonic TX-49FX550E

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee TX-49FX550E komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
De apparatuur bestaat uit twee schottenmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Panasonic TX-49FX550E

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het TX-49FX550E zijn besturingssysteemSmart TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Panasonic TX-49FX550E

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Panasonic TX-49FX550E, hebben we veel keuze.
In dit TV-assortiment behoort het TX-49FX550E aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit TX-49FX550E wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Panasonic TX-49FX550E

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 110.5 cm x 62.4 cm x 7.7 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 120 W

Ter afsluiting van de Panasonic TX-49FX550E

De langverwachte Panasonic TX-49FX550E tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
De keuze Panasonic om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de TX-49FX550E, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.