TX-49GX623E van Panasonic : Test en analyse

Panasonic TX-49GX623E de nieuwe Ultra HD 4K

Panasonic is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie TX-49GX623E. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit TX-49GX623E zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

TX-49GX623E van Panasonic – Ontwerp

De technici van de Panasonic afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze nieuwe Panasonic TX-49GX623E is gewoon plat.
Met een grootte van 49 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis van het type voetstuk.Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Panasonic probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

tv-presentatie Panasonic TX-49GX623E

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Panasonic TX-49GX623E met een LED scherm het opvallend goed.
Panasonic blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Panasonic TX-49GX623E is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

Het geluid van de Panasonic TX-49GX623E

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Panasonic TX-49GX623E

Aan de softwarekant is het Panasonic TX-49GX623E uitgerust met het besturingssysteemSmart TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV TX-49GX623E communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Panasonic TX-49GX623E

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.

TX-49GX623E van Panasonic- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 107.29 cm x 60.35 cm x 5.5 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 69 W

Onze conclusie over de Panasonic TX-49GX623E

Tot slot is dit nieuw Panasonic TX-49GX623E de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Panasonic knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.