TX-55GXW904 van Panasonic : Test en analyse

Panasonic TX-55GXW904 de nieuwe Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Panasonic TX-55GXW904, een top-of-the-range televisie van Panasonic. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Een snelle blik op het specificatieblad : 55 inches.
De technici van de Hollywood-studio’s Panasonic zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Daarnaast Panasonic geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit TX-55GXW904 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie Panasonic TX-55GXW904

De technici van de Panasonic afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze TX-55GXW904. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De TX-55GXW904is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Panasonic heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de TX-55GXW904, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim Metal Design technologie.
Kortom, het Panasonic produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Panasonic TX-55GXW904.

TX-55GXW904 van Panasonic- Het scherm

Panasonic richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model TX-55GXW904 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Panasonic blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenTX-55GXW904.

Het Panasonic televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 55inches, de TX-55GXW904is gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Panasonic heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, de TX-55GXW904 verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

tv-geluidspresentatie Panasonic TX-55GXW904

Het Panasonic TX-55GXW904 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en een vermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Panasonic TX-55GXW904

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het TX-55GXW904 zijn besturingssysteemmy Home Screen 4. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Panasonic TX-55GXW904

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In dit TV-assortiment behoort het TX-55GXW904 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit TX-55GXW904 wordt gepresenteerd.De laat u Panasonic TX-55GXW904 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Panasonic TX-55GXW904

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 4.4 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV my Home Screen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 74 W

Onze conclusie over de Panasonic TX-55GXW904

Met andere woorden, het Panasonic TX-55GXW904 is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Panasonic knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.