TX-55GZ1500E Panasonic is terug met een TV-toestel OLED

Panasonic TX-55GZ1500E de nieuwe Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Panasonic TX-55GZ1500E, een top-of-the-range televisie van Panasonic. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Ten eerste, de grootte: 65 inches op dit apparaat.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Panasonic De nieuwe TX-55GZ1500E. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit TX-55GZ1500E zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie Panasonic TX-55GZ1500E

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Panasonic TX-55GZ1500E een top-of-the-range TV-toestel.
Het ontwerp Panasonic TX-55GZ1500E is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de GZ1500 serie.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze nieuwe Panasonic TX-55GZ1500E is nogal plat.
Met een grootte van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.Bovendien is de steun van de Commissieis ontworpen om in het oog te springen.
Het belang van het TX-55GZ1500E is ongetwijfeld zijn technologie Ultra Slim Design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Panasonic probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Panasonic TX-55GZ1500E

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Panasonic blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Panasonic blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.We zijn op een nieuwe technologie. Hierdoor kunt u genieten van een betere beeldkwaliteit en meer verfrissende capaciteit.

Het Panasonic televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Panasonic presenteert dit TX-55GZ1500E met een scherm van 65inches; deze televisiebehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Panasonic kiest een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

TX-55GZ1500E van Panasonic- Het geluid

De ontwerpers hiervan TX-55GZ1500E hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 15 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Panasonic TX-55GZ1500E

Aan de softwarekant is het Panasonic TX-55GZ1500E uitgerust met het besturingssysteemmy Home Screen 4 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Panasonic TX-55GZ1500E

Panasonic maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Panasonic TX-55GZ1500E

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 6.2 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 15
Slimme TV my Home Screen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 117 W

TX-55GZ1500E van Panasonic- De conclusie

De conclusie is dat deze Panasonic TX-55GZ1500E als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze TX-55GZ1500E is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Deze TV is uitgerust met een OLED-paneel; de basis LED-technologie wordt vergeten, want het eindresultaat is zo mooi. Een apparaat om niet te vergeten op het moment van aankoop.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.