TX-75FX780E de televisie Edge-LED van Panasonic

TX-75FX780E van Panasonic- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Panasonic TX-75FX780E, een top-of-the-range televisie van Panasonic. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Ten eerste, de grootte: 75 inches op dit apparaat.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

Het ontwerp van de Panasonic TX-75FX780E

De technici van de Panasonic afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Panasonic blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Panasonic TX-75FX780E een elegante TV in deze serie te maken.
Deze Panasonic TX-75FX780E is gewoon plat.
Met een grootte van 75 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis in de vorm van een voetstuk.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim Metal Design technologie.
Kortom, het Panasonic produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Panasonic TX-75FX780E.

TX-75FX780E van Panasonic- Het scherm

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Panasonic blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Panasonic blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Panasonic televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 75inches, dit TX-75FX780Eis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Panasonic heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

tv-geluidspresentatie Panasonic TX-75FX780E

Het Panasonic TX-75FX780E zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Panasonic TX-75FX780E

Aan de softwarekant is het Panasonic TX-75FX780E uitgerust met het besturingssysteemmy Home Screen 3U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Panasonic TX-75FX780E

Panasonic maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 12 mogelijke verbanden dat dit TX-75FX780E wordt gepresenteerd.De laat u Panasonic TX-75FX780E toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Panasonic TX-75FX780E

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 168.2 cm x 96.6 cm x 7 cm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV my Home Screen 3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 255 W

TX-75FX780E van Panasonic- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Panasonic TX-75FX780E de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze TX-75FX780E is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.