U55H7A van CHIQ : Onze visie

CHIQ U55H7A A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

CHIQ behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee U55H7A een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, de grootte: 55 inches op dit apparaat.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 55 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit U55H7A als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de CHIQ U55H7A

Sober maar in lijn met de huidige trends. CHIQ heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze CHIQ U55H7A is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het U55H7A is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het CHIQ is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de CHIQ U55H7A TV wordt onthuld.

Het scherm van de CHIQ U55H7A

Met de weergave hiervan U55H7A wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, CHIQ bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.CHIQ presenteert dit U55H7A met een scherm van 55inches; deze televisieis aan de top van zijn gamma.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
CHIQ kiest een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de U55H7A CHIQ maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

U55H7A van CHIQ- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 8 W bij uitgang.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de CHIQ U55H7A

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het U55H7A zijn besturingssysteemAndroid 9. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.

U55H7A van CHIQ- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit U55H7A wordt gepresenteerd.Het CHIQ U55H7A is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de CHIQ U55H7A

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 123,1 x 9,3 x 71,7 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Android 9
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 136 W

Ter afsluiting van de CHIQ U55H7A

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe U55H7A CHIQ opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.