UA32N4310 van Samsung: Onze anlyse

Samsung UA32N4310 A HDdat het verschil maakt?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Samsung UA32N4310.
Ten eerste, de grootte: 32 inches op dit apparaat.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Met een diagonaal van 32 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Samsung UA32N4310 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Samsung UA32N4310

Het Samsung UA32N4310 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Het ontwerp Samsung UA32N4310 heeft niets te maken met dat van de andere modellen in de Samsung N4000 serie.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De Samsung UA32N4310 is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 32 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UA32N4310, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Tot slot, Samsung heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee UA32N4310 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

UA32N4310 van Samsung- Het scherm

Met de weergave hiervan UA32N4310 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Samsung UA32N4310 is beschikbaar in de HDresolutie.Samsung presenteert dit UA32N4310 met een scherm van 32inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

UA32N4310 van Samsung- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de UA32N4310 Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Samsung UA32N4310

Voor het softwaregedeelte heeft het UA32N4310 Samsung een besturingssysteemSmart TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Samsung UA32N4310

Deze televisie Samsung UA32N4310 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit UA32N4310 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung UA32N4310

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 74.54 cm x 44.03 cm x 6.65 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 70 W

UA32N4310 van Samsung- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe UA32N4310 Samsung opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.