UE43RU7170U van Samsung : Test en analyse

UE43RU7170U van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Samsung is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie UE43RU7170U. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Een snelle blik op het specificatieblad : 43 inches.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Samsung UE43RU7170U

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
De Samsung UE43RU7170U is nogal plat.
Met een grootte van 43 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UE43RU7170U, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Samsung UE43RU7170U

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model UE43RU7170U wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Het Samsung UE43RU7170U is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 43inches, dit UE43RU7170Ubehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Samsung kiest een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

Het geluid van de Samsung UE43RU7170U

De ontwerpers hiervan UE43RU7170U hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UE43RU7170U

Aan de softwarekant is het Samsung UE43RU7170U uitgerust met het besturingssysteemTizen 5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

UE43RU7170U van Samsung- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung UE43RU7170U, hebben we veel keuze.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit UE43RU7170U wordt gepresenteerd.Het Samsung UE43RU7170U is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Samsung UE43RU7170U

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.13 cm x 52.94 cm x 5.82 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 70 W

Onze conclusie over de Samsung UE43RU7170U

De langverwachte Samsung UE43RU7170U tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de UE43RU7170U, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de diepte van de kleuren, de schermgrootte, de weergavefrequentie.