UE43TU8005 van Samsung : Onze visie

Samsung UE43TU8005 de nieuwe Ultra HD 4K

Samsung onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de UE43TU8005.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 42.5centimeter.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 42.5 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit UE43TU8005 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

UE43TU8005 van Samsung – Ontwerp

Het Samsung UE43TU8005 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

UE43TU8005 van Samsung- Het scherm

Het Samsung heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 42.5inches, dit UE43TU8005behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Samsung kiest een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, met de UE43TU8005 Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Samsung UE43TU8005

Ze Samsung UE43TU8005 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het UE43TU8005 Samsung is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Samsung UE43TU8005

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UE43TU8005 heeft zijn besturingssysteemTizen 5.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung UE43TU8005

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung UE43TU8005, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het UE43TU8005 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.De laat u Samsung UE43TU8005 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Samsung UE43TU8005

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 59.6
Schermgrootte in inches 42.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 69 W

Ter afsluiting van de Samsung UE43TU8005

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe UE43TU8005 Samsung opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, de schermgrootte, het geluidsvermogen.