UE55NU7505UXXC Samsung heeft een display Edge-LED

Wat is de nieuwe Samsung UE55NU7505UXXC waarde?

Samsung is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie UE55NU7505UXXC. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit UE55NU7505UXXC zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie Samsung UE55NU7505UXXC

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung UE55NU7505UXXC een top-of-the-range TV-toestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

UE55NU7505UXXC van Samsung- Het scherm

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Samsung UE55NU7505UXXC met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenUE55NU7505UXXC.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Samsung UE55NU7505UXXC kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

UE55NU7505UXXC van Samsung- Het geluid

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee UE55NU7505UXXC komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Samsung UE55NU7505UXXC

Voor het softwaregedeelte heeft het UE55NU7505UXXC Samsung een besturingssysteemTizen 4 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

UE55NU7505UXXC van Samsung- Zijn connectiviteit

Het UE55NU7505UXXC zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.

Technische kenmerken van de Samsung UE55NU7505UXXC

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 123.6 cm x 71.49 cm x 10.32 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 150 W

Onze conclusie over de Samsung UE55NU7505UXXC

De langverwachte Samsung UE55NU7505UXXC tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze UE55NU7505UXXC is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.