UE58RU7100WXXN de televisie Edge-LED van Samsung

Presentatie van de Samsung UE58RU7100WXXN

Een evolutie van het vorige model, het Samsung UE58RU7100WXXN is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit UE58RU7100WXXN zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Samsung UE58RU7100WXXN

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung UE58RU7100WXXN een elegante TV in deze serie te maken.
Kortom, het Samsung produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Samsung UE58RU7100WXXN.

Het scherm van de Samsung UE58RU7100WXXN

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Samsung UE58RU7100WXXN met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, de UE58RU7100WXXN verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

tv-geluidspresentatie Samsung UE58RU7100WXXN

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee UE58RU7100WXXN komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UE58RU7100WXXN

Aan de softwarekant is het Samsung UE58RU7100WXXN uitgerust met het besturingssysteemTizen 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

UE58RU7100WXXN van Samsung- Zijn connectiviteit

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung UE58RU7100WXXN

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 127.008 cm x 72.14 cm x 5.93 cm
Schermgrootte in inches 57.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 110 W

Ter afsluiting van de Samsung UE58RU7100WXXN

Met andere woorden, het Samsung UE58RU7100WXXN is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.