UE75RU7099UXZG van Samsung: Onze anlyse

UE75RU7099UXZG van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Laatst gelanceerd in de reeks van Samsung, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model UE75RU7099UXZG is echt de moeite waard.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 75centimeter.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Het doel van de fabrikant is om een krachtig ruimtelijk effect te bieden om het gevoel van onderdompeling van de toeschouwer te versterken, waar hij of zij ook in de woonkamer zit.
Een gedetailleerde analyse zal helpen om te zien of het doel wordt bereikt.

UE75RU7099UXZG van Samsung – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp Samsung UE75RU7099UXZG is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de RU7100 serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung UE75RU7099UXZG een elegante TV in deze serie te maken.
De Samsung UE75RU7099UXZG is gewoon plat.
Met een grootte van 75 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Een TV van 75inches, deze Samsung bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

tv-presentatie Samsung UE75RU7099UXZG

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Samsung blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 75inches, de UE75RU7099UXZGbehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Samsung UE75RU7099UXZG kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Samsung UE75RU7099UXZG

Het Samsung UE75RU7099UXZG zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UE75RU7099UXZG

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het UE75RU7099UXZG zijn besturingssysteemTizen 5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung UE75RU7099UXZG

Het UE75RU7099UXZG zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop UE75RU7099UXZG wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Zij is van Samsung mening dat UE75RU7099UXZG de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung UE75RU7099UXZG

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 164.98 cm x 92.80 cm x 6.01 cm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 154 W

Ter afsluiting van de Samsung UE75RU7099UXZG

De conclusie is dat deze Samsung UE75RU7099UXZG als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de UE75RU7099UXZG, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.