UN55NU6900FXZC van Samsung : Test en analyse

Presentatie van de Samsung UN55NU6900FXZC

Het bedrijf Samsung besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn UN55NU6900FXZC.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 55 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

tv-ontwerppresentatie Samsung UN55NU6900FXZC

Het Samsung UN55NU6900FXZC verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Samsung de UN55NU6900FXZC.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze nieuwe Samsung UN55NU6900FXZC neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Tot slot, Samsung heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is effici├źnt en het stelt u in staat om hiermee UN55NU6900FXZC een mooi object in uw woonkamer te hebben.

UN55NU6900FXZC van Samsung- Het scherm

Het Samsung kan nauwelijks beter dan dit UN55NU6900FXZC met een Edge-LED scherm.
Met deze nieuweUN55NU6900FXZC Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Bovendien, met een scherm van 55inches, de UN55NU6900FXZCis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de UN55NU6900FXZC Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Samsung UN55NU6900FXZC

Ze Samsung UN55NU6900FXZC is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de UN55NU6900FXZC Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Samsung UN55NU6900FXZC

Aan de softwarekant is het Samsung UN55NU6900FXZC uitgerust met het besturingssysteemTizen 4 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Samsung UN55NU6900FXZC

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung UN55NU6900FXZC, het biedt u voldoende elementen.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 4 mogelijke verbanden dat dit UN55NU6900FXZC wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

UN55NU6900FXZC van Samsung- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 122.94 cm x 71.37 cm x 5.84 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 130 W

Ter afsluiting van de Samsung UN55NU6900FXZC

Tot slot is dit nieuw Samsung UN55NU6900FXZC een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.