UN55RU7100FXZA Samsung heeft een display Edge-LED

UN55RU7100FXZA van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Ten eerste, de grootte: 55 inches op dit apparaat.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  

tv-ontwerppresentatie Samsung UN55RU7100FXZA

Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Samsung blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
De Samsung UN55RU7100FXZA neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een interessante grootte van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UN55RU7100FXZA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het UN55RU7100FXZA is ongetwijfeld zijn technologie Slim Design.

tv-presentatie Samsung UN55RU7100FXZA

Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenUN55RU7100FXZA.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Samsung presenteert dit UN55RU7100FXZA met een scherm van 55inches; deze televisiebehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Samsung kiest een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .

tv-geluidspresentatie Samsung UN55RU7100FXZA

De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UN55RU7100FXZA

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UN55RU7100FXZA heeft zijn besturingssysteemTizen 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung UN55RU7100FXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

UN55RU7100FXZA van Samsung- Zijn connectiviteit

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit UN55RU7100FXZA wordt gepresenteerd.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

UN55RU7100FXZA van Samsung- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 5.84 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

UN55RU7100FXZA van Samsung- De conclusie

De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de UN55RU7100FXZA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.