UN58NU6080FXZC van Samsung: Onze anlyse

Presentatie van de Samsung UN58NU6080FXZC

Samsung behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee UN58NU6080FXZC een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 58 inches.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Is het Samsung gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de Samsung UN58NU6080FXZC

Het Samsung UN58NU6080FXZC verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Het ontwerp Samsung UN58NU6080FXZC is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de NU6080 serie.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De UN58NU6080FXZCis gewoon plat.
Met een grootte van 58 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Samsung al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Samsung UN58NU6080FXZC

Het Samsung kan nauwelijks beter dan dit UN58NU6080FXZC met een Edge-LED scherm.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Het Samsung UN58NU6080FXZC is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 58inches, dit UN58NU6080FXZCis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de UN58NU6080FXZC Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Samsung UN58NU6080FXZC

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de UN58NU6080FXZC Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

UN58NU6080FXZC van Samsung- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het UN58NU6080FXZC Samsung een besturingssysteemTizen 4 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

UN58NU6080FXZC van Samsung- Zijn connectiviteit

Deze televisie Samsung UN58NU6080FXZC biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit UN58NU6080FXZC wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

UN58NU6080FXZC van Samsung- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 112.48 cm x 65.02 cm x 5.97 cm
Schermgrootte in inches 58
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 135 W

Onze conclusie over de Samsung UN58NU6080FXZC

Tot slot is dit nieuw Samsung UN58NU6080FXZC een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de UN58NU6080FXZC, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.