Vizio M55-C2 een hige-end televisie

Vizio M55-C2 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Vizio is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie M55-C2. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Een snelle blik op het specificatieblad : 55 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Daarnaast Vizio geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

tv-ontwerppresentatie Vizio M55-C2

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp Vizio M55-C2 is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de M serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Vizio M55-C2 een elegante TV in deze serie te maken.
De Vizio M55-C2 is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het M55-C2 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Een TV van 55inches, deze Vizio bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

M55-C2 van Vizio- Het scherm

Vizio richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model M55-C2 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Vizio blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Vizio televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 55inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de top van zijn gamma.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Vizio kiest een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Vizio M55-C2 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de Vizio M55-C2

De ontwerpers hiervan M55-C2 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Vizio M55-C2

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het M55-C2 zijn besturingssysteemV.I.A. Plus. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

M55-C2 van Vizio- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Vizio M55-C2, hebben we veel keuze.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop M55-C2 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.De Vizio M55-C2 is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
5 HDMI-poorten, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Vizio M55-C2

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 123.95 cm x 71.2 cm x 6.38 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV V.I.A. Plus
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 0
Aantal HDMI-poorten 5
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 133 W

Ter afsluiting van de Vizio M55-C2

Met andere woorden, het Vizio M55-C2 is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze M55-C2 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.