Vizio M602i-B3 Wat is het waard?

Presentatie van de Vizio M602i-B3

Vizio onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de M602i-B3.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 59.5centimeter.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Daarnaast Vizio geeft dit eenFull HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Vizio M602i-B3 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Vizio M602i-B3

Het Vizio M602i-B3 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Tot slot, Vizio heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is effici├źnt en het stelt u in staat om hiermee M602i-B3 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Vizio M602i-B3

De ontwerpers Vizio hebben dit nieuwe TV-toestel M602i-B3 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Vizio blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Vizio televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Bovendien, met een scherm van 59.5inches, de M602i-B3behoort tot de modellen in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Vizio kiest een frequentie van 120 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Zo Vizio M602i-B3 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Vizio M602i-B3

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Vizio het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het M602i-B3 Vizio is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Vizio M602i-B3

Voor het softwaregedeelte heeft het M602i-B3 Vizio een besturingssysteemV.I.A. Plus geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

M602i-B3 van Vizio- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit M602i-B3 wordt gepresenteerd.Het Vizio M602i-B3 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Vizio M602i-B3

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 136.12 cm x 78.54 cm x 6.32 cm
Schermgrootte in inches 59.5
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV V.I.A. Plus
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Vizio M602i-B3

Tot slot is dit nieuw Vizio M602i-B3 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
De keuze Vizio om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de M602i-B3, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.