Vizio P65QX-H1 het andere televisietoestel van Vizio

Wat is de nieuwe Vizio P65QX-H1 waarde?

Vizio onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de P65QX-H1.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 64.5centimeter.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Daarnaast Vizio geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Waarom kunnen we dit P65QX-H1 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Vizio P65QX-H1

Sober maar in lijn met de huidige trends. Vizio heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Vizio al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de Vizio P65QX-H1

De ontwerpers Vizio hebben dit nieuwe TV-toestel P65QX-H1 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Bovendien, met een scherm van 64.5inches, de P65QX-H1is gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 48 Hz, deze televisie stelt zichzelf onder zijn concurrenten. De spelmodus moet worden vermeden, evenals de bioscoopmodus, vanwege de vertraging die in het beeld kan optreden.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Vizio P65QX-H1

Ze Vizio P65QX-H1 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 15 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het P65QX-H1 Vizio is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

P65QX-H1 van Vizio- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het P65QX-H1 zijn besturingssysteemSmartCast. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Vizio P65QX-H1

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Vizio P65QX-H1, het biedt u voldoende elementen.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.De Vizio P65QX-H1 is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 3 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

P65QX-H1 van Vizio- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 69.09
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 48
Geluidsvermogen 15
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 221 W

P65QX-H1 van Vizio- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe P65QX-H1 Vizio opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Vizio kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.