Vizio P75QX-H1 een middenklasse televisie

Vizio P75QX-H1 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Vizio behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee P75QX-H1 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 74.5 inches.
De technici van de Hollywood-studio’s Vizio zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen P75QX-H1 Vizio? Alle antwoord-elementen net na.

P75QX-H1 van Vizio – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Vizio heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, Vizio heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee P75QX-H1 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

P75QX-H1 van Vizio- Het scherm

De ontwerpers Vizio hebben dit nieuwe TV-toestel P75QX-H1 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Vizio presenteert dit P75QX-H1 met een scherm van 74.5inches; deze televisieis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 48 Hz, deze televisie is daarom minder goed gepositioneerd dan zijn concurrenten. Het verschoven beeld en het gebrek aan precisie maken dit model tot een laagdrempelig model.
Tot slot, Vizio heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Vizio P75QX-H1 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Vizio P75QX-H1

Ze Vizio P75QX-H1 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 15 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

P75QX-H1 van Vizio- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het P75QX-H1 zijn besturingssysteemSmartCastU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV P75QX-H1 communiceert.

Het verbindingssysteem van de Vizio P75QX-H1

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit P75QX-H1 wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 3 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

P75QX-H1 van Vizio- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 67.31
Schermgrootte in inches 74.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 48
Geluidsvermogen 15
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 259 W

P75QX-H1 van Vizio- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.