Vizio V405-G9 het andere televisietoestel van Vizio

Vizio V405-G9 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Laatst gelanceerd in de reeks van Vizio, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model V405-G9 is echt de moeite waard.
Een snelle blik op het specificatieblad : 40 inches.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

Het ontwerp van de Vizio V405-G9

De technici van de Vizio afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Vizio V405-G9 een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Vizio V405-G9 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 40 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het V405-G9 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Vizio produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Vizio V405-G9.

V405-G9 van Vizio- Het scherm

Vizio legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, Vizio bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Met een schermformaat van 40inches, dit V405-G9is gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

tv-geluidspresentatie Vizio V405-G9

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee V405-G9 komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Het intelligente aspect van de Vizio V405-G9

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het V405-G9 zijn besturingssysteemSmartCastU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Vizio V405-G9

Vizio maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit V405-G9 wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Vizio V405-G9

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.55 cm x 49.81 cm x 6.48 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV SmartCast
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Vizio V405-G9

Tot slot is dit nieuw Vizio V405-G9 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe Vizio kunnen we 3 positieve punten behouden: de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie, de schermgrootte.