Wat kan er gezegd worden over de 32PHS4503/12 van Philips?

Philips 32PHS4503/12 A HDdat het verschil maakt?

Onlangs Philips is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 32PHS4503/12 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Ten eerste, de grootte: 31.5 inches op dit apparaat.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Is het Philips gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

32PHS4503/12 van Philips – Ontwerp

Het Philips 32PHS4503/12 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Kortom, het Philips is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Philips 32PHS4503/12 TV wordt onthuld.

32PHS4503/12 van Philips- Het scherm

De ontwerpers Philips hebben dit nieuwe TV-toestel 32PHS4503/12 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuwe32PHS4503/12 Philips, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Philips televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Met een schermformaat van 31.5inches, dit 32PHS4503/12behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Philips heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

32PHS4503/12 van Philips- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 32PHS4503/12 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

32PHS4503/12 van Philips- Ingebedde intelligentie

Een detail moet worden meegenomen in de beslissing om dit 32PHS4503/12 Philips aan te schaffen: er is geen slimme TV. Goed of slecht nieuws, kan ik niet zeggen. Hoe dan ook, voor degenen die deze TV en deze functie willen, weet je wat je moet doen: een TV-box kopen als aanvulling.

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 32PHS4503/12

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het 32PHS4503/12 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Het Philips 32PHS4503/12 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang

32PHS4503/12 van Philips- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.26 cm x 43.6 cm x 7.73 cm
Schermgrootte in inches 31.5
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 1
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja

Onze conclusie over de Philips 32PHS4503/12

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld voor een fabrikant om een model zonder smartTV aan te bieden. Er zijn er een paar onder de concurrentie, en dat voor dezelfde prijs. Door dit 32PHS4503/12 te kiezen weet je waar je aan toe bent.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.