Wat kan er gezegd worden over de 40FE5606 van Thomson?

Wat is de nieuwe Thomson 40FE5606 waarde?

Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  

Het ontwerp van de Thomson 40FE5606

Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 40FE5606. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Deze nieuwe Thomson 40FE5606 is vrij standaard, plat.
Met een interessante grootte van 40 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.

40FE5606 van Thomson- Het scherm

Met dit nieuwe model, Thomson bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Thomson televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Bovendien Thomson heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.

tv-geluidspresentatie Thomson 40FE5606

Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 8 W.

40FE5606 van Thomson- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Thomson 40FE5606 uitgerust met het besturingssysteemAndroid 8.0 Oreo geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

40FE5606 van Thomson- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.55 cm x 49.81 cm x 7.5 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 24
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 46 W

Ter afsluiting van de Thomson 40FE5606

Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 40FE5606 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.