Wat kan er gezegd worden over de 40UL3063 van Toshiba?

Hoe zit het met de nieuwe Toshiba 40UL3063?

Toshiba behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 40UL3063 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Een snelle blik op het specificatieblad : 42.5 inches.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Is het Toshiba gelukt om de uitdaging van een effici├źnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de Toshiba 40UL3063

Sober maar in lijn met de huidige trends. Toshiba heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Toshiba al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Toshiba 40UL3063

De ontwerpers Toshiba hebben dit nieuwe TV-toestel 40UL3063 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Toshiba blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Toshiba 40UL3063 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 42.5inches, dit 40UL3063behoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 50 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Toshiba heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Toshiba 40UL3063 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

40UL3063 van Toshiba- Het geluid

Ze Toshiba 40UL3063 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 8 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 40UL3063 Toshiba is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Toshiba 40UL3063

Aan de softwarekant is het Toshiba 40UL3063 uitgerust met het besturingssysteemSmart TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Toshiba 40UL3063

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Toshiba 40UL3063, het biedt u voldoende elementen.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 40UL3063 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

40UL3063 van Toshiba- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 86
Schermgrootte in inches 42.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 46 W

Ter afsluiting van de Toshiba 40UL3063

Concluderend kan worden gesteld dat het Toshiba 40UL3063 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe Toshiba kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.

55T8S TW van TCL : Onze visie

Presentatie van de TCL 55T8S TW Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55T8S TW...

KD-49X7055 van Sony : Onze visie

Presentatie van de Sony KD-49X7055 Sony behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee KD-49X7055 een interessant scherm voor dat door...

Medion Life E12845 de televisie HD

Medion Life E12845 de nieuwe HDHet bedrijf Medion besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn Life E12845.Wat de technologie betreft,...

LG 43UN74006LB de televisie Ultra HD 4K

LG 43UN74006LB de nieuwe Ultra HD 4KVandaag gaan we de LG 43UN74006LB, een mid-range televisie van LG. Een review om de capaciteiten van dit...

Samsung QE85Q950TS het andere televisietoestel van Samsung

QE85Q950TS van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 8KVandaag gaan we de Samsung QE85Q950TS, een mid-range televisie van Samsung. Een review om de capaciteiten...

De SamsungQN55Q60T: wat is deze middenklasse TV waard ?

Samsung QN55Q60T de nieuwe Ultra HD 4KHet bedrijf Samsung besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn QN55Q60T.Daarnaast is deze televisie...