Wat kan er gezegd worden over de 43pus6804 van Philips?

Hoe zit het met de nieuwe Philips 43pus6804?

Vandaag gaan we de Philips 43pus6804, een top-of-the-range televisie van Philips. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 43 inches.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast Philips geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Philips De nieuwe 43pus6804. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de Philips 43pus6804

De technici van de Philips afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 43pus6804. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze nieuwe Philips 43pus6804 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis bijzonder goed ontworpen.
De charme van het 43pus6804 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Kortom, het Philips produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Philips 43pus6804.

tv-presentatie Philips 43pus6804

Philips richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model 43pus6804 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Met dit nieuwe model, Philips bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Philips 43pus6804 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 43inches, dit 43pus6804behoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Philips heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

Het geluid van de Philips 43pus6804

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Philips 43pus6804

Aan de softwarekant is het Philips 43pus6804 uitgerust met het besturingssysteemSaphi geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Philips 43pus6804

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Philips 43pus6804, hebben we veel keuze.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit 43pus6804 wordt gepresenteerd.De laat u Philips 43pus6804 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 3 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Philips 43pus6804

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.1302 cm x 52.9482 cm x 7.69 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Saphi
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 3
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 71 W

43pus6804 van Philips- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Philips 43pus6804 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
De keuze Philips om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 43pus6804, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de diepte van de kleuren, de schermgrootte, de weergavefrequentie.