Wat kan er gezegd worden over de 50S425 van TCL?

TCL 50S425 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Het bedrijf TCL besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn 50S425.
In zijn 50 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
De grootte ervan is een vrij goede weergave van het gemiddelde scherm: we staan oog in oog met een standaard scherm.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 50S425 TCL? Alle antwoord-elementen net na.

50S425 van TCL – Ontwerp

Het TCL 50S425 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 50S425. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze nieuwe TCL 50S425 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 50 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, TCL heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 50S425, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het 50S425 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot, TCL heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee 50S425 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie TCL 50S425

Met de weergave hiervan 50S425 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
TCL blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Bovendien, met een scherm van 50inches, de 50S425is gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, TCL heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo TCL 50S425 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

50S425 van TCL- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 50S425 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 8 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 50S425 TCL is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de TCL 50S425

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 50S425 heeft zijn besturingssysteemRoku TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de TCL 50S425 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van TCL 50S425

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Het TCL 50S425 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 50S425

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 113 cm x 66 cm x 7.6 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Roku TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 120 W

Onze conclusie over de TCL 50S425

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de TCL knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe TCL kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.