Wat kan er gezegd worden over de 50S535 van TCL?

Hoe zit het met de nieuwe TCL 50S535?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de TCL 50S535.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 49.5 inches.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Is het TCL gelukt om de uitdaging van een efficiƫnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de TCL 50S535

Sober maar in lijn met de huidige trends. TCL heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, TCL heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 50S535 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie TCL 50S535

Met de weergave hiervan 50S535 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het TCL televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 49.5inches zit hij in een serie TV’s die…is gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
TCL kiest een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

50S535 van TCL- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 8 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Het intelligente aspect van de TCL 50S535

Aan de softwarekant is het TCL 50S535 uitgerust met het besturingssysteemRoku TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 50S535 communiceert.

Het verbindingssysteem van de TCL 50S535

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 50S535, het biedt u voldoende elementen.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 50S535 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit 50S535 wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de TCL 50S535

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 76.2
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja

50S535 van TCL- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 50S535 TCL opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
TCL kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Van deze nieuwe TCL kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.