Wat kan er gezegd worden over de 55EG9A7V van LG?

LG 55EG9A7V de nieuwe Full HD

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de LG 55EG9A7V.
Ten eerste, de grootte: 56 inches op dit apparaat.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de LG 55EG9A7V is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

55EG9A7V van LG – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. LG heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 55EG9A7V. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De LG 55EG9A7V is nogal plat.
Met een grootte van 56 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis bijzonder goed ontworpen.
Het belang van het 55EG9A7V is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

55EG9A7V van LG- Het scherm

Het LG heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
LG blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Deze technologie, de nieuwste ontdekking van schermfabrikanten, heeft de verdienste dat ze nieuwe verbeteringen brengt in de zuiverheid van de kleuren die ze overbrengt en een beeldverversingssnelheid die 1000 keer hoger ligt dan die van de LED.

Het LG televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 56inches, de 55EG9A7Vis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
LG kiest een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, met de 55EG9A7V LG maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de LG 55EG9A7V

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 55EG9A7V LG is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

55EG9A7V van LG- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 55EG9A7V zijn besturingssysteemwebOS 2U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van LG 55EG9A7V

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG 55EG9A7V, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.De laat u LG 55EG9A7V toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

55EG9A7V van LG- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 122.9 cm x 70.8 cm x 4.86 cm
Schermgrootte in inches 56
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 2
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
Bluetooth Ja
ethernet Ja

55EG9A7V van LG- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het LG 55EG9A7V een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met de OLED plaat hoeft u niet te blozen in vergelijking met andere modellen die zijn uitgerust met LED’s. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.