Wat kan er gezegd worden over de 65P615 van TCL?

Hoe zit het met de nieuwe TCL 65P615?

Vandaag gaan we de TCL 65P615, een mid-range televisie van TCL. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 64.5 inches.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 64.5 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de TCL 65P615 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

65P615 van TCL – Ontwerp

Het TCL 65P615 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Het scherm van de TCL 65P615

Met de weergave hiervan 65P615 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, TCL bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.TCL presenteert dit 65P615 met een scherm van 64.5inches; deze televisieis aan de top van zijn gamma.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, TCL heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de 65P615 TCL maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de TCL 65P615

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 65P615 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Tot slot, als we het geluid van de 65P615 TCL, het is het woord correct dat naar buiten komt.

65P615 van TCL- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 65P615 TCL een besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

65P615 van TCL- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het 65P615 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Het TCL 65P615 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 65P615

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 78
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 82 W

65P615 van TCL- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het TCL 65P615 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe TCL kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.