Wat kan er gezegd worden over de 75NANO97UNA van LG?

Wat is de nieuwe LG 75NANO97UNA waarde?

Onlangs LG is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 75NANO97UNA ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 8K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

75NANO97UNA van LG – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. LG heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die LG al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de LG 75NANO97UNA

Het LG heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.

Het LG televisietoestel geeft een Ultra HD 8Kresolutie weer.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 8Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de 75NANO97UNA LG maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

75NANO97UNA van LG- Het geluid

Ze LG 75NANO97UNA is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met meerdere luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de LG 75NANO97UNA

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 75NANO97UNA zijn besturingssysteemwebOS 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

75NANO97UNA van LG- Zijn connectiviteit

Deze televisie LG 75NANO97UNA biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 12 mogelijke verbanden dat dit 75NANO97UNA wordt gepresenteerd.Het LG 75NANO97UNA is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de LG 75NANO97UNA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 70
Schermgrootte in inches 74.5
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de LG 75NANO97UNA

Tot slot is dit nieuw LG 75NANO97UNA een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Nog steeds zeer zeldzaam, toont de 8K display de technologische beheersing van LG de televisiesector aan.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.