Wat kan er gezegd worden over de GQ55Q70TGTXZG van Samsung?

Samsung GQ55Q70TGTXZG de nieuwe Ultra HD 4K

Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de GQ55Q70TGTXZG ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Samsung hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Samsung GQ55Q70TGTXZG is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Samsung GQ55Q70TGTXZG

Sober maar in lijn met de huidige trends. Samsung heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het Samsung is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Samsung GQ55Q70TGTXZG TV wordt onthuld.

GQ55Q70TGTXZG van Samsung- Het scherm

Met de weergave hiervan GQ55Q70TGTXZG wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Ontworpen met een frequentie van 40 Hz, u kunt het gebruik van deze TV in de spel- of thuisbioscoopmodus vergeten. beeldverschuivingen kunnen belangrijk zijn en de nauwkeurigheid (in vergelijking met de originele bron) is zeer gemiddeld.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de GQ55Q70TGTXZG Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Samsung GQ55Q70TGTXZG

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog GQ55Q70TGTXZG steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de GQ55Q70TGTXZG Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung GQ55Q70TGTXZG

Voor het softwaregedeelte heeft het GQ55Q70TGTXZG Samsung een besturingssysteemTizen 5.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV GQ55Q70TGTXZG communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung GQ55Q70TGTXZG met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

GQ55Q70TGTXZG van Samsung- Zijn connectiviteit

Deze televisie Samsung GQ55Q70TGTXZG biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop GQ55Q70TGTXZG wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 12 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen

Technische kenmerken van de Samsung GQ55Q70TGTXZG

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 57.4
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 110 W

Onze conclusie over de Samsung GQ55Q70TGTXZG

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een effici├źnt televisietoestel te hebben.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.