Wat kan er gezegd worden over de Life P14923 van Medion?

Life P14923 van Medion- Presentatie van deze Full HD

Vandaag gaan we de Medion Life P14923, een mid-range televisie van Medion. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Medion hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit Life P14923 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Life P14923 van Medion – Ontwerp

Het Medion Life P14923 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, Medion heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee Life P14923 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Medion Life P14923

De ontwerpers Medion hebben dit nieuwe TV-toestel Life P14923 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Het Medion televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Bovendien Medion heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de Life P14923 Medion maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Medion Life P14923

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog Life P14923 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Het geluid van deze TV is in één woord meeslepend, en je hebt het gevoel dat je in een kleine bioscoop zit.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het Life P14923 Medion is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Medion Life P14923

Aan de softwarekant is het Medion Life P14923 uitgerust met het besturingssysteemSmart TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Life P14923 van Medion- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Medion Life P14923, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit Life P14923 wordt gepresenteerd.Het Medion Life P14923 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Life P14923 van Medion- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 78
Schermgrootte in inches 48.5
Schermresolutie Full HD
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 48 W

Onze conclusie over de Medion Life P14923

Concluderend kan worden gesteld dat het Medion Life P14923 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.