Wat kan er gezegd worden over de LT-32V55LWA van JVC?

LT-32V55LWA van JVC- Presentatie van deze Full HD

Daarnaast JVC geeft dit eenFull HD resolution.  

LT-32V55LWA van JVC – Ontwerp

Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Deze JVC LT-32V55LWA is nogal plat.
Met een interessante grootte van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis in de vorm van een voetstuk.

Het scherm van de JVC LT-32V55LWA

JVC blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Bovendien JVC heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.

LT-32V55LWA van JVC- Het geluid

Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 6 W.

Het intelligente aspect van de JVC LT-32V55LWA

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het LT-32V55LWA zijn besturingssysteemAndroid 9 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV LT-32V55LWA communiceert.

Presentatie van de technische kenmerken van de JVC LT-32V55LWA

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.5 cm x 43.8 cm x 9.7 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 6
Slimme TV Android 9
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de JVC LT-32V55LWA

Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze LT-32V55LWA is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Televisietoestel Nevir NVR-8000-434K-2W-N : nieuwe referentie Direct LED ?

NVR-8000-434K-2W-N van Nevir- Presentatie van deze Ultra HD 4KVandaag gaan we de Nevir NVR-8000-434K-2W-N, een mid-range televisie van Nevir. Een review om de capaciteiten...

QE32LS03T van Samsung: Onze anlyse

Hoe zit het met de nieuwe Samsung QE32LS03T?Samsung onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de QE32LS03T.Wat betreft de...

De TCL50P615 (AP): wat is deze middenklasse TV waard ?

50P615 (AP) van TCL- Presentatie van deze Ultra HD 4KVandaag gaan we de TCL 50P615 (AP), een mid-range televisie van TCL. Een review om...

UE55TU7079 van Samsung: Onze anlyse

Hoe zit het met de nieuwe Samsung UE55TU7079?Samsung onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de UE55TU7079.Deze televisie wordt...

Hitachi 55R83 de televisie Ultra HD 4K

Presentatie van de Hitachi 55R83 Onlangs Hitachi is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55R83 ; Geklasseerd...

Panasonic TX-50HX800 het andere televisietoestel van Panasonic

Panasonic TX-50HX800 de nieuwe Ultra HD 4KPanasonic onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de TX-50HX800.Wat de technologie betreft,...