Wat kan er gezegd worden over de OLED88ZXPUA van LG?

LG OLED88ZXPUA de nieuwe Ultra HD 8K

LG onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de OLED88ZXPUA.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 8K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs LG hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de LG OLED88ZXPUA is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de LG OLED88ZXPUA

Het LG OLED88ZXPUA is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die LG al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de LG OLED88ZXPUA

Dit model heeft een Ultra HD 8Kdisplay.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
LG kiest een frequentie van 40 Hz, deze televisie stelt zichzelf onder zijn concurrenten. De spelmodus moet worden vermeden, evenals de bioscoopmodus, vanwege de vertraging die in het beeld kan optreden.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 8Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo LG OLED88ZXPUA kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

OLED88ZXPUA van LG- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar LG het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met meerdere luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

OLED88ZXPUA van LG- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het OLED88ZXPUA zijn besturingssysteemwebOS 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van LG OLED88ZXPUA

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 14 mogelijke verbanden dat dit OLED88ZXPUA wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de LG OLED88ZXPUA

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 50
Schermgrootte in inches 87.6
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de LG OLED88ZXPUA

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Op de display technologie van deze TV zijn we in Ultra 8K; Je hebt een scherp beeld en een indrukwekkende geluidsweergave; Een goed doordachte esthetiek en als gevolg daarvan een apparaat om te kopen.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.